Bèrghem team result at Sunnfjord Ultra 2020

By Fulvio - Published 14-07-2020

Gratulerer til våre medlem Ulf-Tore for en strålende gjennomføring 🏃‍♂️💪💪💪 Her kommer beskrivelse av løypa 😉 :

Sunnfjord ultra i helgen. Artig løp som starter på grus og asfalt for så å gå over i noe av det mest ekstreme terrenget jeg har prøvd å løpe, her var det alt fra masse høydemeter(ca 2000)kryssing av elver og klatring ned et fossefall på ca25 høydemeter, det gjorde det heller ikke no bedre av at det sprutregnet fra start til mål😎. Klarte å komme meg gjennom løypa på: 6:20:58 hvilket holdt til 27 plass totalt herrer (70 stk) og nr 1 i klasse 55-59 (5 stk). Løpet var forøvrig self support og løypa umerket. Frister absolutt til gjentagelse 🙂👍

← Bèrghem team result at Blefjell 2020 Home Bèrghem team result at Soria Moria Verdens Ende 2020 →