Bèrghem team result at Oslo Ecotrail 2018

By Fulvio - Published 27-05-2018

Oppsummering

Den første samling av våre medlemmer på et konkurranse gikk greit synes jeg, vær forhold er vært ekstrem med tanke på varmen og distansen mellom hver drikkestasjoner, spesielt mellom den første og andre drikkestasjon er vært dårlig planlagt i sånn varmen , det var ca 20km avstand og mange ble tomt for væske ; da ble en del DNF mellom km 30 og km 50 og i tillegg av dette …jeg synes at på den første matstasjon på km34 uten både cola og potetgul er vært en årsak av magetrobbel som jeg fikk og flere andre løpere.

Ellers våre klubb medlemmer Ken Solheim, Espen Bråthen og Cato Pettersen ga alt i løpet; Ken måtte gi seg etter 33km pga skade men det ble flott levert så lenge, Espen løpte sammen med klubb sjef og pacer Fulvio Øksendal det er vært noe nedtur halveis men det gikk som planlagt med en sub 12 timer, Cato var i beste form enn alle andre og klarte å knuse sjef persen av ca 3 minutter med tiden 9:58 og det var ikke love! :) men fantastisk levert ;)

I konklusjon det er vært en tøff dag for alle og sånn må være på et ultraløp men det er en ting at jeg har ikke helt skjønt, i mål område det et stort badstue for en del 100 stk men det var kun et par dusjer ute…..ellers “ naken dusjer”….

P.S. til alle damer som var der mens jeg var å dusje, etter 80km løp på alle men det er kun en ting som krimper noe vanvittig og vi alle menn er ikke noe særlig stolt av ellers…

It’s not supposed to be easy!

Fulvio Øksendal, Sjefen av Bèrghem Ultraløperklubb

Team Bèrghem at the Oslo Ecotrail 2018

← Bèrghem team result at Oslo Ecotrail 2019 Home It’s not supposed to be easy →